Voor onze klanten

Voor onze klanten

Wanneer kan ik mijn pakket ophalen?
Vrijwel altijd zijn de uitgiftemomenten op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 11:00 uur en 12:30 uur. Als er een wijziging is door bijvoorbeeld feestdagen, laten we u dit tijdig weten. Twijfelt u? Bel dan naar ons kantoor. De contactgegevens vindt u elders op de website.

Ik kan mijn pakket niet ophalen, kan ik mijn pakket verplaatsen?
We gaan er vanuit dat u uw pakket hard nodig heeft en dus voldoende maatregelen treft om te voorkomen dat u uw pakket niet kunt ophalen. Mocht er toch iets tussen komen, dan kunt u in overleg met onze administratiemedewerkers, het pakket naar de eerstvolgende uitgifte dag verplaatsen. Het is niet mogelijk om uw pakket een gehele week te verplaatsen, in dat geval komt uw pakket te vervallen.
U dient de wijziging vóór 11:30 uur op de dag van uitgifte telefonisch door te geven.

Ik kan mijn pakket niet ophalen, kan iemand anders dit voor mij doen?
Dit is mogelijk; de persoon die het pakket voor u haalt moet in het bezit zijn van een geldig legitimatiebewijs én uw klantenpasje. Daarnaast is het aan te raden dat u van tevoren onze administratie inlicht.

Brengt Voedselbank Leeuwarden ook voedselpakketten rond?
Nee, dit doen wij niet en gaan dit ook niet doen, simpelweg omdat dit teveel werk oplevert. Als u structureel een vervoersprobleem heeft, adviseren wij om hulpverlening in te schakelen.

Mijn abonnement loopt af, hoe kan ik verlengen?
Als u nog ongeveer 2 pakketten bij ons kunt halen, herinnert de baliemedewerker u aan het maken van een herintake-afspraak. U kunt een afspraak hiervoor maken door te bellen naar ons kantoor. De intakespreekuren zijn op dinsdag- en donderdagochtend. Hierin kan niet worden geschoven.

Ik volg een dieet, kan Voedselbank Leeuwarden hier rekening mee houden?
Wij kennen geen verschillende pakketten. Mocht u bepaalde producten niet willen of kunnen eten, geef dit dan aan bij onze magazijnmedewerkers. Wellicht is er een alternatief mogelijk, maar dit kunnen we niet garanderen. We stellen het op prijs dat u producten die u niet gaat nuttigen bij ons achterlaat, zodat we er een andere klant blij mee kunnen maken.

Mijn kind is binnenkort jarig, kan ik iets extra’s krijgen?
In samenwerking met Stichting Jarige Job bieden wij kinderen tussen 1 en 18 jaar een verjaardagspakket met onder andere traktaties en cadeautjes. U dient zich hiervoor wel aan te melden, dit kan door een Jarige Job-formulier in te vullen. U kunt om zo’n formulier vragen bij de balie of op kantoor.
Voor oudere kinderen met een verstandelijke beperking kunnen we ook een Jarige Job-pakket samenstellen; bespreek dit met één van onze kantoormedewerkers.