Openstaande vacatures

Openstaande vacatures

Regelmatig is de Voedselbank Leeuwarden op zoek nieuwe vrijwilligers. Heeft u interesse om vrijwilliger te worden, dan nodigen wij u graag uit om het formulier “aanmelden vrijwilliger” op de site in te vullen.

 
Bijrijder / chauffeur:
Wij zijn op zoek naar een bijrijder / chauffeur (is één functie) voor het ophalen/ brengen , in- en uitladen van goederen in een bestelbus (Peugeot Boxer)
 
Voor 8 uren in de week, flexibel inzetbaar.
Rijbewijs B
 
Na het invullen van het  “aanmelden vrijwilliger” nemen wij contact met u op.
 
 
 
Medewerker magazijn / uitgifte
Wij zijn op zoek naar medewerkers die in ons magazijn kunnen helpen met het verwerken van goederen. Ook bij de uitgifte van goederen aan onze klanten, hebben we nog hulp nodig! Werkzaamheden zijn:  kratten vullen, -tillen, sorteren versproducten, klantcontact, eindschoonmaak op de locatie Voedselbank Leeuwarden.
 
Voor 6 tot 8 uren per week, flexibel inzetbaar
 
Na het invullen van het  “aanmelden vrijwilliger” nemen wij contact met u op.
 
 
Medewerker administratie:
Wij zijn op zoek naar een medewerker voor de administratie. We werken in een klein en gezellig team met voornamelijk een eigen “Voedselbank systeem” maar ook met office 365.
 
Voor op de woensdagen – 6 / 8 uur per week.
Kennis van administratieve processen en Office 365.
 
Na het invullen van het  “aanmelden vrijwilliger” nemen wij contact met u op.
 
 

Flyeraars gezocht!

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die willen flyeren tijdens de supermarktacties.

Maandelijks hebben we een actie bij een supermarkt in Leeuwarden en een aantal keren per jaar in Stiens en Grou. Tijdens deze acties spreken de vrijwilligers het winkelend publiek aan en nodigt hen uit om 1 of meerdere producten aan de Voedselbank te doneren. Vind je het leuk om iets te doen voor de Voedselbank en heb je zo nu en dan een paar uurtjes over op een zaterdag? Dan nodigen wij je graag uit om het formulier op onze website “aanmelden vrijwilligers” in te vullen!

 

Aanmelden
Indien u geïnteresseerd bent om als vrijwilliger bij Voedselbank Leeuwarden te komen werken, dan verzoeken wij u het formulier in te vullen