CSG Anna Maria van Schurman schenkt vakantiepakketjes

Donderdag 25 juni 2015 kregen wij een heel vrolijke gift: vakantiepakketjes. Deze zijn bedoeld voor kinderen uit de grotere gezinnen die voedselhulp van de Voedselbank krijgen. De enthousiaste samenstellers van deze pakketjes zijn leerlingen van CSG Anna Maria van Schurman uit Franeker. Zelfs Omrop Fryslan besteedde er kort aandacht aan. Wij zijn heel blij met dit gulle gebaar. Op deze manier kunnen we de kinderen die niet op vakantie kunnen een fijne vakantie bezorgen. De inhoud bestond uit tijdschriften, stripboeken, speelgoed en veel meer!

Hartelijk bedankt voor deze mooie actie. Vandaag (vrijdag) zijn de eerste klanten blij gemaakt met de vrolijke tasjes.


Vrijwilliger tuin- en pleinonderhoud gezocht!

We zijn dringend op zoek naar iemand die ons plein- en tuinonderhoud zou willen verzorgen en daarnaast af en toe wat kleine klusjes aan de buitenkant van het gebouw kan opknappen. Aangezien we geen enorm gebouw en terrein hebben, gaat het maar om een paar uurtjes per week. Ben of ken jij zo iemand? Laat het ons even weten!


Grote stap voorwaarts in hygiëne door sponsoring Initial

Vandaag heeft Initial bij ons handdoek- en zeepautomaten, een schoonloopmat en luchtverfrissers afgeleverd én gemonteerd. Dit is dan weliswaar niet eetbaar, maar zorgt ervoor dat we voortaan nóg beter ons werk kunnen doen. Qua hygiëne probeert Voedselbank Leeuwarden al enige tijd stappen te zetten, zodat we de voedselveiligheid kunnen waarborgen. Deze sponsoring helpt ons een heel eind op weg. Voortaan kunnen onze vrijwilligers en klanten op een hygiënische wijze hun handen wassen én drogen bij zowel de toiletten als in de keuken.

Initial zorgt ook voor het onderhoud en het aanvullen van de automaten. We zijn enorm blij met dit gulle gebaar!


Twitter volg onsVoedselbank Leeuwarden


Lokatie en openingstijden

Bezoek- & Postadres:
Voedselbank Leeuwarden
Tylkedam 51
8918 LW Leeuwarden

Secretariaat
Tylkedam 51
8918 LW Leeuwarden

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag van 10.00 - 14.00 uur


IBAN: NL79 RABO 0131 3398 34
KvK Leeuwarden: 01108765

Telefoon: 058 255 39 94
E-mail: info@voedselbankleeuwarden.nl