Winkelacties

Zoals u weet hebben wij met regelmaat winkelacties. De resultaten worden dan op Facebook geplaatst. Recent hadden we een winkelactie bij Jumbo, met als resultaat: 50 kratten vol producten, allemaal geschonken door winkelend publiek. We zijn heel blij met dergelijke acties en onze vrijwilligers die er iedere keer weer staan. Elders op deze website staan de data van de aankomende winkelacties, hopelijk zien we u binnenkort ook!Gewijzigde toetsingscriteria!

Met ingang van 1 juli 2015 zijn onze toetsingscriteria gewijzigd. Deze worden ieder jaar landelijk bepaald en zijn inmiddels ook bij ons doorgevoerd. Bij de button ‘aanvragen voedselpakket’ kunt u het vernieuwde formulier inzien. Heeft u vragen? Laat het ons weten!


CSG Anna Maria van Schurman schenkt vakantiepakketjes

Donderdag 25 juni 2015 kregen wij een heel vrolijke gift: vakantiepakketjes. Deze zijn bedoeld voor kinderen uit de grotere gezinnen die voedselhulp van de Voedselbank krijgen. De enthousiaste samenstellers van deze pakketjes zijn leerlingen van CSG Anna Maria van Schurman uit Franeker. Zelfs Omrop Fryslan besteedde er kort aandacht aan. Wij zijn heel blij met dit gulle gebaar. Op deze manier kunnen we de kinderen die niet op vakantie kunnen een fijne vakantie bezorgen. De inhoud bestond uit tijdschriften, stripboeken, speelgoed en veel meer!

Hartelijk bedankt voor deze mooie actie. Vandaag (vrijdag) zijn de eerste klanten blij gemaakt met de vrolijke tasjes.


Twitter volg onsVoedselbank Leeuwarden


Lokatie en openingstijden

Bezoek- & Postadres:
Voedselbank Leeuwarden
Tylkedam 51
8918 LW Leeuwarden

Secretariaat
Tylkedam 51
8918 LW Leeuwarden

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag van 10.00 - 14.00 uur


IBAN: NL79 RABO 0131 3398 34
KvK Leeuwarden: 01108765

Telefoon: 058 255 39 94
E-mail: info@voedselbankleeuwarden.nl