Sponsoring laptops door Achmea

Achmea heeft ons geheel belangeloos drie laptops geschonken. We zijn hier heel erg blij mee en kunnen de laptops zeer goed gebruiken. Onze locatie in Grou verzorgt sinds enige tijd haar uitgiftes en intakes zelf, maar bleef -door een gebrek aan laptops op die locatie- sterk afhankelijk van ons kantoor in Leeuwarden. Zeker één van de laptops gaat dus ingezet worden om de intakes en uitgiftes in Grou soepeler te laten lopen.

Ook op locatie Leeuwarden neemt de drukte toe en het is prettig dat we nu een beroep kunnen doen op een extra computer. Achmea, hartelijk dank!


Oliebollenactie VBLeeuwarden groot succes

Op 30 december hebben we dankzij een groepje vrijwilligers onze klanten een oliebol kunnen aanbieden, gesponsord door een aantal gulle bedrijven. Er zijn totaal 1200 oliebollen gebakken, een prestatie van formaat. Geweldig!

 


Grote opbrengst actie Omrop Fryslân!

De inzamelingsactie welke tussen 8 en 19 december door Omrop Fryslân voor al  de Friese  voedselbanken  werd georganiseerd is zeer succesvol geweest!

In totaal werden meer dan 2.500  bananen dozen afgevuld met producten van het speciaal samengestelde boodschappen lijstje.

Voedselbank Leeuwarden krijgt uit deze berg dozen zo’n 600 stuks toebedeeld. Een prachtige opbrengst en dus alle lof voor onze Omrop en de vele vrijwilligers die meewerkten aan het welslagen!! Een actie die voor herhaling vatbaar is.


Twitter volg onsVoedselbank Leeuwarden


Lokatie en openingstijden

Bezoek- & Postadres:
Voedselbank Leeuwarden
Tylkedam 51
8918 LW Leeuwarden

Secretariaat
Tylkedam 51
8918 LW Leeuwarden

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag van 10.00 - 14.00 uur


IBAN: NL79 RABO 0131 3398 34
KvK Leeuwarden: 01108765

Telefoon: 058 255 39 94
E-mail: info@voedselbankleeuwarden.nl