Bedankt voor uw stem!

Voedselbank Leeuwarden is als winnaar uit de bus gekomen bij de stemactie van Stichting Specsavers Steunt. Dit betekent  dat we het aankomende jaar donaties krijgen van Stichting Specsavers Steunt. Bij iedere verkochte bril bij Specsavers gaat er een gedeelte van de opbrengst naar Voedselbank Leeuwarden. We zijn hier ontzettend blij mee en bedanken u voor uw stem!

 


Midnight Walk 2014

De 2e editie van de Midnight Walk Leeuwarden was een groot succes! Maar liefst 4.000 deelnemers hebben de bijna sprookjesachtige tocht gelopen en volbracht. Er is massaal voedsel geschonken (ruim 250 kratten!) en de Voedselbank Leeuwarden werd positief in het nieuws gebracht. De aanwezige vrijwilligers worden van harte bedankt. En, last but not least, er is aan de voorzitter een cheque overhandigd ter waarde van € 40.000,–. Een fantastisch resultaat van een fantastisch evenement! Het bestuur heeft besloten de gift te bestemmen voor een eventuele verbouwing en inrichting van de nieuw te verwerven huisvesting.


Problemen met mail lijken voorbij

We zijn weer bereikbaar per mail, maar hebben de afgelopen week veel mails gemist en niets kunnen verzenden. Heeft u ons gemaild in de afgelopen dagen? Verzend dit dan aub opnieuw. Verwachtte u een mail van ons en heeft u dit niet ontvangen? Help ons dan gerust herinneren. Er wordt hard gewerkt om alles zo spoedig mogelijk te beantwoorden.


Twitter volg onsVoedselbank Leeuwarden


Lokatie en openingstijden

Bezoek- & Postadres:
Voedselbank Leeuwarden
Tylkedam 51
8918 LW Leeuwarden

Secretariaat
Tylkedam 51
8918 LW Leeuwarden

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag van 10.00 - 14.00 uur


IBAN: NL79 RABO 0131 3398 34
KvK Leeuwarden: 01108765

Telefoon: 058 255 39 94
E-mail: info@voedselbankleeuwarden.nl